slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Boys will be boys

Iedereen die iets met graffiti doet, is waarschijnlijk begonnen als een rebelse puber die zijn naam/tack maar wat graag op de muur wilde spuiten. Omdat het niet mag en natuurlijk ook voor de spanning, boys wil be boys! En ik dus ook!

Bij mij is het al snel uitgegroeid tot een echte verslaving en ik wilde meer! Even gauw een graffiti afraffelen midden in de nacht gaf me geen voldoening meer. Ik kwam erachter dat er door heel Nederland plekken zijn waar legaal gespoten mag worden. Hier kun je lekker de tijd nemen met je vrienden en een mooie graffiti zetten, heerlijk! Mensen om me heen waren erg enthousiast over wat ik maakte en ik werd regelmatig gevraagd om kinderkamers te spuiten. Blijkbaar deed ik toch iets goed :-)

Tegenwoordig ben ik ook veel bezig met het maken van sjablonen en schilderijen. Omdat het mijn passie is, neem ik eigenlijk alle projecten aan die ik aan kan. Ik probeer mezelf bij alles wat ik doe te verbeteren en wil de lat altijd hoger leggen. Begin dit jaar heb ik ook mijn eerste expositie gehad in Wilnis en ook daar waren mensen erg enthousiast over mijn werk. Die enthousiaste mensen werken natuurlijk positief en geven mij de drang om steeds mooiere en betere kunstwerken te maken.